Суспільство
6 травня 2015
Російських байкерів, яких не пустили до Європи, покликали на парад в Севастополі
Байкери проїдуть на параді в Севастополі відразу за військовою технікою.
news-image

Три байкера, які не змогли взяти участь у мотопробігу "Дороги Перемоги", тому що їм було відмовлено у в'їзді до Німеччини, проїдуть у мотоколоні відразу за військовою технікою на параді в Севастополі 9 травня. Про це повідомив губернатор Севастополя Сергій Меняйло, передає Є.

Ми цінуємо "Нічних вовків" за роботу щодо патріотичного виховання молоді, яку вони багато років проводять в Севастополі, - сказав Меняйло.

При цьому він назвав грубим порушенням демократії дії влади деяких європейських держав, які відмовили російським мотоциклістам у в'їзді на свою територію.

"Тоталітарна" Росія запрошує всі країни світу спільно відзначити 70-річчя Великої Перемоги, а "відкрита" Європа відмовляє у марші миру громадянам Росії, нащадкам героїв Великої Вітчизняної війни , - заявив глава Севастополя.

Крім того, Сергій Меняйло висловив впевненість, що  все одно "прапор Перемоги буде 9 травня в Берліні".

Після параду губернатор має намір зустрітися з мотоциклістами, щоб обговорити перспективи створення багатофункціонального всеросійського патріотичного центру. З такою ініціативою восени минулого року виступив лідер "Нічних вовків" Олександр Залдостанов. Планується, що в цьому центрі будуть розташовуватися тренувальний комплекс і траса для проведення змагань міжнародного рівня по дитячому моторалли.

Читайте також: "Нічні вовки" вирішили судитися з Німеччиною