Події
22 травня 2015
Звільнили співучасника вбивства хлопця у Дніпродзержинську
У Дніпродзержинську звільнили з-під варти одного із затриманих за підозрою у вбивстві хлопця, який разом з товаришем вигукнув «Слава Україне! Героям слава!» на центральній площі міста.
news-image

Інформацію про це підтверджують в Дніпродзержинському міському відділі міліції, передає «Є» з посиланням на "Четвертую власть"

Як повідомили в міліції, злочин розслідують як «умисне вбивство». За попередніми даними, винуватець вбивства - 45-річний чоловік. Заводський районний суд міста вибрав для нього запобіжний захід - утримання під вартою.

Проте на свободу відпустили його друга, 37-річного чоловіка.

Слідством встановлено, що загиблому громадянинові Б. 1997 років народження було нанесено одне ножове поранення - підозрюваним, який зараз знаходиться під вартою. Попередньої змови для здійснення даного злочину підозрюваного з другим громадянином, відпущеним 21 травня 2015 заводським РО, слідством не встановлено. Бійка виникла спонтанно. На даний час слідством перевіряється факт наявності в діях другого громадянина хуліганства, - заявили в міліції.

Крім того, в міліції повідомили, що СБУ перевірятиме наявність в діях людини, яку тримають під вартою, ознаки сепаратизму.

Нагадаємо, 19 травня в Дніпродзержинську в центрі міста сталася сварка через різні політичні погляди, внаслідок чого був убитий 18-річний хлопець.

Читайте також: У Дніпродзержинську хлопця вбили за вітання "Слава Україні"