Політика
28 травня 2015
У Росії пояснили, чому вирили рів на кордоні з Україною
У Росії побоюються проникнення з окупованого Донбасу на свою територію членів праворадикальних і екстремістських організацій України.
news-image

Як повідомляє «Є», про це заявив керівник Прикордонної служби ФСБ РФ Володимир Кулішов.

Зміцнення кордону з контрольованою терористами територіями Донецької та Луганської областей викликані тим, що в Росії побоюються проникнення з окупованого Донбасу на свою територію членів праворадикальних і екстремістських організацій України. - Дані заходи здійснювалися в умовах великого потоку українських біженців через державний кордон, загрози проникнення на російську територію членів праворадикальних та екстремістських організацій України та незаконного переміщення через державний кордон зброї та боєприпасів.

Нагадаємо, кілька днів тому в регіональному прикордонному управлінні ФСБ РФ повідомили, що вирили 100 км ровів і звели 40 км інженерних загороджень на кордоні з Донбасом, захопленим проросійськими терористами.

У штабі АТО вважають, що Росія почала будівництво фортифікаційних споруд на українсько-російському кордоні і зосередила там близько 40 тис. своїх військовослужбовців, щоб запобігти поверненню терористів до РФ.

Читайте також: Біля Мукачева затримали харків'ян, які випробували апарати, що застосовуються для відеозйомки місцевості (фото)