Київ
3 червня 2015
Машину, вкрадену у Донецьку, потерпілий знайшов на авторинку у Києві
Автівку ставили та знімали з обліку МРЕВ в різних районах України.
news-image

19 травня 2015 року до столичної міліції надійшла заява від жителя Донецька, що в квітні 2014 року в місті невідомі незаконно заволоділи автомобілем його батька, повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

Правоохоронці зареєстрували відомості, потім іномарку було оголошено в розшук.

А через два тижні після цього заявник на авторинку Києва сам знайшов машину родича.

Згодом працівники столичної міліції встановили, що вказаний транспортний засіб шахрайським шляхом ставили та знімали з обліку МРЕВ в різних районах України. 
Останній раз його зняли з обліку в Чернігові та згідно довідки-рахунку намагалися продати з червоними номерами в Києві, - повідомляє прес-служба відомства.

В момент, коли даною особою було знайдено зниклий автомобіль, на місце події виїхали правоохоронці. Після оформлення заяв, міліціонери прийняли рішення поставити автівку на охоронювальну стоянку на території авторинку. Того ж вечора за допомогою евакуатора іномарку відвезли на штрафмайданчик.

Вчора правоохоронцями було підписано клопотання та звернення до суду з проханням про арешт даного автомобіля. Відкрито кримінальне провдження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Читайте також: "Привіт з Очакова" - стали відомі подробиці ранкової трагедії на Луганщині, під час якої загинуло подружжя