Суспільство
19 червня 2015
Кримчанка сп'яну задушила трирічного сина
Жінка раніше неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків по утриманню та вихованню дитини.
news-image

У Криму слідчі органи порушили дві кримінальні справи - про вбивство трирічної дитини і недбалість посадових осіб, передає «Єдність» із посиланням на Події Криму.

За даними Слідкому, увечері 17 червня мешканка Радянського району Криму, будучи п'яною і роздратованою тим, що її малолітній син плаче і доставляє їй занепокоєння, задушила його, після чого продовжила вживати спиртне.

В даний час підозрювана затримана, вирішується питання про обрання щодо неї запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Порушена кримінальна справа за фактом смерті хлопчика за п. "В" ч. 2 ст. 105 КК РФ - вбивство.

В ході проведення первинних слідчих дій встановлено, що жінка раніше неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків по утриманню та вихованню дитини. Однак посадові особи відділу у справах неповнолітніх і захисту їх прав адміністрації Радянського району, а також центрі підтримки сім'ї та молоді не вживали ніяких заходів по вилученню дитини з родини.

У зв'язку з цим було порушено кримінальну справу за фактом недбалості з боку зазначених осіб за ч. 2 ст. 293 КК РФ - недбалість, що спричинила смерть людини.