Події
26 червня 2015
У будинку, що належить родині Чернушенка, відбувається ремонт, встановлені ексклюзивні меблі, куплена нова побутова техніка - Генпрокуратура
У будинку, що належить родині голови Апеляційного суду м. Києва, проведено обшук.
news-image

Як повідомили у прес-службі Генпрокуратури України, співробітниками Генпрокуратури спільно із СБУ  був проведений обшук в будинку, який належить родині голови Апеляційного суду м. Києва А. Чернушенку, передає «Єдність».

В ході обшуку було встановлено, що у вказаному будинку відбуваються ремонтні роботи, встановлені ексклюзивні меблі (вартість тільки однієї кухонної меблі становить 178 тис. грн, шафа в кімнаті 50 тис. грн), а також нова побутова техніка в упаковці.

На території будинку було виявлено два легкових автомобіля Jeep Rubicon, Mercedes-Benz G. Будинок 3-х поверховий, розташований у Києво-Святошинському районі Київської області в селі Горенка, - повідомили у Генпрокуратурі.

Нагадаємо, прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного втручання службовими особами Апеляційного суду м. Києва в роботу автоматизованої системи документообігу цього суду.

24 червня цього року Генеральною прокуратурою України повідомлено про підозру голові Апеляційного суду м. Києва А. Чернушенку у вчиненні тяжких кримінальних правопорушень.

Також Генеральний прокурор України Віктор Шокін ініціював перед Вищою кваліфікаційною комісією суддів України відсторонення вказаної особи від посади та звернувся з поданням до Верховної Ради України про надання згоди на затримання та арешт судді.

Читайте також: Під час обшуку Голова Апеляційного суду Києва робив спроби приховати готівкові кошти