Фірма президента України буде продавати шоколад у Польщі
Компанія «Roshen» нещодавно зареєструвалася в Польщі і планує стати одним із лідерів місцевого ринку.
news-image

Щоб поласувати «Вечірнім Києвом» полякам більше не потрібно їхати за кордон, а достатньо буде зазирнути в найближчий магазин - на польський ринок виходить компанія «Roshen», передає «Єдність» із посиланням на Радіо Польща.

 «Roshen Europe» - під цією маркою фірма буде працювати в Польщі, це дочірня компанія «Roshen Confectionery Corporation», що належить президенту України Петру Порошенку.

Протягом декількох тижнів «Roshen» шукав співробітників у Польщі, тепер компанія офіційно зареєстрована. Директором варшавського офісу став Артур Мартинюк. За його словами, до виходу на польський ринок українські виробники солодощів уважно вивчали досвід польських кондитерських гігантів: «Wawel», «Wedel», «Colian» і «Mieszko».

Наша мета - за 5 років вийти на позицію лідера польського кондитерського ринку нарівні з чотирма названими марками, - сказав Мартинюк у розмові з виданням «Puls Biznesu».

Польські виробники солодощів приходом «Roshen» дещо стурбовані: українські менеджери можуть не знати тонкощів місцевого маркетингу, але ціни, які вони пропонують на свою продукцію, значно нижче, ніж європейські, а якість залишається незмінно високою.

На сьогоднішній день «Roshen» виробляє більше 320 найменувань кондитерської продукції та експортує її в країни ЄС, Близького Сходу та Північної Африки. Фабрики концерну знаходяться на території України, Литви та Угорщини.

У Росії на продукцію «Roshen» діє ембарго.

Читайте також: Фабрика у Липецьку заарештована російською владою - Порошенко