Київ
3 липня 2015
Кличко зустрівся з керівниками підрозділів патрульної поліції
Мер побажав успіхів новій патрульній поліції.
news-image

Сьогодні київський міський голова Віталій Кличко провів неформальну зустріч з керівниками підрозділів нової патрульної поліції, передає  «Єдність».

Мені приємно починати день із зустрічі з вами - представниками нової патрульної служби. Нової за філософією роботи і ставленням до людей, молодої, освіченої і підготовленої. І я дуже радий, що Київ став першим містом в країні, де на вулиці вийдуть і виїдуть такі патрулі, - зазначив Віталій Кличко.

Очільник Києва нагадав, що наразі дуже важливо відновити довіру  містян до правоохоронних органів.

 

 Саме вам випало власною роботою показати, що успішні зміни в країні можливі і вони відбуваються. Саме вам випало нелегке завдання повернути довіру суспільства до правоохоронних органів. Я переконаний, що початок вашої роботи - це велика подія - і для столиці, і для України. Люди давно цього чекали.

А ще я хочу, щоб кожен зрозумів, що Київ - це наше місто, незалежно від того, де ви народилися, тому ми повинні відповідно до нього ставитися. Ми повинні берегти його та своєю працею довести, що столиця України - справжне європейське місто. І не забувайте, що закон однаковий для всіх, - наголосив мер Києва.

Віталій Кличко нагадав, що і столична влада, і  патрульна служба знаходяться в одній команді, яка відповідальна за порядок і спокій у місті та побажав успіхів у роботі нової патрульної поліції.

Я впевнений - порядок буде, - наголосив мер Києва.

На зустрічі не обійшлося без подарунків - глава патрульної поліції Києва Олександр Фацевич подарував Кличку полицейський кашкет, який мер із задоволенням приміряв.

Нагадаємо, патрульні вийдуть на вулиці Києва вже завтра, 4 липня.

Читайте також: Скоро в Києві! - Аваков похвалився першим випуском курсантів