Кобзон поскаржиться Путіну в разі необхідності лікуватися за кордоном
Також співак розповів, що, на жаль, не може відвідати онуків у Іспанії.
news-image

Російський співак Йосип Кобзон заявив, що в разі необхідності проходити курс лікування за кордоном, він звернеться особисто до президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє РІА «Новости», передає «Єдність».

Якби ці європейські санкції стосувалися тільки Кобзона, я б звернувся до Європейського суду, як це зробила Валерія, коли їй заборонили в'їзд в Юрмалу. Але санкцій зазнали десятки наших громадян, думаю, потрібно проявляти солідарність. Всі ми знаємо, що таке санкції - боротися з ними марно. Якщо за станом здоров'я мені порекомендують прооперуватися в країні, що наклала санкції, я думаю, що я звернуся до президента, і він мені допоможе, - заявив Кобзон.

Кобзон розповів, що відчуває жаль з приводу того, що не може поїхати до онуків до Іспанії.

Співак також уточнив, що нічого страшного не відбувається.

Сочі відкриті, Байкал, Кисловодськ і Мінеральні Води відкриті. У Геленджику буду очолювати журі. До Туреччини, будь ласка, приїжджай ... Європа відпочине без нас, а ми без неї. Я трагедії ніякої не відчуваю, - зазначив Кобзон.

Нагадаємо, у лютому Євросоюз розширив санкції щодо Росії у зв'язку з ситуацією в Україні. Кобзон був включений до списку осіб, що потрапляють під санкцій ЄС. Він не може в'їжджати в країни ЄС, його активи в Євросоюзі заморожені.

Читайте також: В "ДНР" Кобзона пограбували