Київ
8 липня 2015
Вночі біля столичного парку "Нивки" була стрілянина, є поранені
Внаслідок цієї події двоє осіб отримали тілесні ушкодження. Потерпілі знаходяться в лікарняному закладі.
news-image

Як повідомили у ГУМВС України в м.Києві, вчора близько 23 години  до чергової частини надійшло повідомлення лікаря про госпіталізацію 23-річної киянки з вогнепальним пораненням черевної порожнини, передає «Єдність».

Через кілька хвилин до міліції надійшло ще одне повідомлення про поранення чоловіка. 24-річного хлопця доставили до лікарні з вогнепальним пораненням лівого плеча та правого бедра.

За інформацією свідків з’ясовано, що близько 22 години потерпілі поверталися з метро «Нивки» за місцем проживання. При собі мали дві сумки з ноутбуками.

 

Неподалік метро «Берестейська» з парку «Нивки» вибіг невідомий та намагався вирвати одну з сумок. 24-річний потерпілий завадив йому це зробити і відштовхнув у бік. Після цього нападник дістав предмет, схожий на пістолет, здійснив кілька пострілів у напрямку молодих людей, а потім побіг у напрямку парку, - повідомляє прес-служба відомства.

Зараз обоє потерпілих знаходяться в реанімаційних відділеннях лікарняних закладів.

Міліця відкрила  кримінальне провадження за ст. 15 та ст. 115 КК України «Замах на вбивство». Розпочато досудове розслідування. Проводяться розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання особи, причетної до вчинення цього кримінального правопорушення.

Читайте також: З'явилися подробиці ДТП за участю патрульної служби (фото)