Війна
11 липня 2015
Бойовики усю ніч гатили по позиціям українських військ
У ніч проти суботи, 11 липня, обстановка в зоні проведення АТО була стабільно неспокійною.
news-image

Про це написав на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

"Протягом минулої доби, 10 липня, на різних напрямках з боку проросійських НЗФ зафіксували близько 50 обстрілів позицій українських військ та мирних населених пунктів. Із них 26 разів - в порушення Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, житлові квартали міста Світлодарськ бойовики обстріляли з артилерії калібру 152 мм близько 13 години дня, а о 23.30 розпочався мінометний обстріл калібру 120-мм по місту Авдіївка.

До того ж о 19.30 на маріупольському напрямку проросійські бойовики обстріляли позиції захисників України зі 120-мм мінометів та 122-мм артилерійських систем в районах населених пунктів Лебединське, Широкине, з танку - поблизу села Новогригорівка. Також бойовики обстріляли позиції сил АТО на різних напрямках з артилерії та мінометів калібру, забороненого Мінськими домовленостями, в районах Пісків, Хіміка, Троїцького, Верхньоторецького, Кримського, Новосьоловки та Новгородського.

"З нуля годин сьогодні, 11 липня, до 6 ранку зафіксовано обстріли позицій сил АТО з мінометів та стрілецької зброї поблизу н.п. Кірово та Кримське", - додали у прес-центрі.