Події
12 липня 2015
В Одесі лихач на Infiniti збив двох людей
Від отриманих травм одна з жінок померла.
news-image

Про це повідомляє регіональний портал Думская.net.

За наведеними даними, смертельна ДТП сталася між четвертою та п'ятою станціями Великого Фонтану в районі входу до Військової академії. На нерегульованому пішохідному переході жінок збила машина марки Infiniti.

Одна з потерпілих згодом померла в реанімації Єврейської лікарні. Очевидці кажуть, що водій іномарки брав участь у гонці з іншим лихачем.

"Ми їхали з міста на Фонтан. На світлофорі в районі Піонерської повз нас на червоний сигнал на величезній швидкості промайнули два чорних автомобілі Infiniti та BMW. Через кількасот метрів один з них стояв за пішохідним переходом з розбитим лобовим склом, а на асфальті лежали дві жінки", - розповіла одеситка Тіна Голобородько.

Водієві-винуватцеві автопригоди на вид було близько 20 років. Одразу після ДТП він зняв номерні знаки зі своєї машини. І навіть не підійшов жодного разу до травмованих жінок, яким надавали допомогу випадкові перехожі та водії.

"Одна з жінок перебувала в дуже важкому стані. У неї з рота і вух йшла кров. Друга постраждала не так сильно і могла сама пересуватися. Ми викликали швидку та міліцію. Але коли вони приїхали, то поводилися дуже дивно", - розповіла свідок подій.

Дивним одеситці здалося те, що прибулі на місце події правоохоронці не вимагали від винуватця ДТП показати заховані в багажник держномери і не виробляли замірів. Очевидці побоюються, що власник дорого автомобіля постарається зам'яти справу.