Війна
14 липня 2015
У бойовиків сьогодні "нещасливий день"
Активіст Дмитро Снєгирьов повідомив про численні аварії та нещасні випадки за участю бойовиків.
news-image

Про це він написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Єдність».

"Сьогодні цілий день отримую приємні новини з тимчасово окупованих територій Луганської і Донецької областей.Судячи з повідомлень процес перерозподілу фінансових потоків і зон впливу набирає шалені оберти.",- написав Снєгирьов.

За словами громадського діяча, один з бойовиків з позивним "Рись" розбився в автомобільній аварії.

"«Рись» зараз у важкому стані з численними переломами і відкритою черепно-мозковою травмою знаходиться в реанімації. Стан його критичний. Бойовик відомий тим,що свого часу, разом з Гіркиним, приймав активну участь в захопленні Слов'янська.",- розповів Снєгирьов.

Також активіст розповів, що секретар Олена Філіппова дивом вижила і з травмами була привезена до лікарні. Захарченко, за його словами, почав підозрювати у замаху на Філіппову одного з ідеологів створення "ДНР" Сивоненка. 

"Не знаю, що саме не сподобалося Захарченко -"презедентські" амбіції Сивоконенка чи його можлива причетність до замаху на п.Філіпову, але факт залишається фактом:невідомі відкрили вогонь по голові спілки ветеранів з автоматичної зброї, в результаті чого останній отримав поранення в руку.",- розповів Снєгирьов.

Активіст вважає, що найближчий тиждень в Донецьку обіцяє бути цікавим на події.