Україна
15 липня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за день
Головні події дня: призначення губернатора Закарпаття, ситуація в АТО та нова помічниця Ляшка.
news-image

Геннадія Москаля призначено головою ОДА Закарпаття.

У фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді підтвердили інформацію про швидке призначення нинішнього голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля главою Закарпатської облдержадміністрації.

Відомо, що Москаль з червня 2001 року по вересень 2002 також обіймав посаду губернатора Закарпаття. 


"Настав час для світової спільноти сказати своє рішуче "НІ",- новини з зони АТО.

За словами військового, обстановка в зоні АТО на лінії розмежування сторін залишається складною, а на деяких напрямках має тенденцію до погіршення. 

Серед сил АТО останнім часом збільшилися втрати. Тільки за минулу добу загинуло 8 чоловік, а 16 отримало поранення.

Таран розповів, що на території підконтрольній бойовикам спостерігається накопичення важкого озброєння, воєнної техніки та особового складу НЗФ. Заклики до російської сторони СЦКК залишилися без відповіді.

 

У Ляшка нова помічниця - сексапильна брюнетка.

У лідера Радикальної партії з'явилась нова помічниця - студентка Валерія Єгорова.

Невідомо, чи то глибокі знання в юриспруденції студентки, чи то розкішні форми дівчини, які вона постійно демонструє не лише на фото з засідань партії, сподобалися лідеру Радикальної партії, проте факт залишається фактом.

 

У Росії активно обговорюють фото Далі Грибаускайте в економ-класі.

Фото президента Литви Далі Грибаускайте в економ-класі, зроблена ще в 2013 році, викликала бурхливу дискусію в соцмережах серед росіян.

"Ну скажіть чесно, якщо російській людині показати це фото - президент Литви Даля Грибаускайте летить до Лондона звичайним комерційним рейом і в економ-класі, російська людина в глибині (або не дуже) душі подумає - ні, я все розумію, але навіщо тоді взагалі бути президентом? І якщо у них президент в економі літає і спецборта не має, то як же там в Литві зовсім все вбого і погано у простих людей. Правда, скажіть, у кого цей знімок викликає скоріше презирство, ніж захоплення? Хто вважає підібгавшу коліна в цьому в прямому сенсі повітряному автобусі (яким є літаки лоукостера wizzair) Грибаускайте швидше невдахою, ніж крутою президентшею?"

 

У Красному Лучі бойовики силою розігнали мітинг шахтарів.

Страйк гірників шахти "Новопавлівська" було розігнано, а організаторів акції затримано.

Акцію протесту організували близько 100 гірників. Приводом стала "націоналізація" "Донбасантрациту" "республікою".

"Наше об'єднання замість держпідприємства стало "унітарним" держпідприємством. Змінилася буква. Разом з цим суттєво зменшилася зарплата. І погіршилися умови праці", - прокоментував один із співробітників.