Київ
16 липня 2015
Киянин наніс вогнепальні поранення колишнім тестю і тещі та відкусив палець сусіду
У ході побутового конфлікту хуліган наніс вогнепальні поранення колишнім тестю і тещі, а їхньому сусідові відкусив фалангу пальця.
news-image

Як повідомили у ГУМВС України в м. Києві, вчора близько 22:00 до чергової частини надійшло повідомлення, що біля житлового будинку в Бортничах чутно постріли, є постраждалі, передає «Єдність».

За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група РУ. Правоохоронці затримали правопорушника, а потерпілим викликали карету швидкої допомоги.

У подальшому було з’ясовано, що підозрюваний зустрів батьків своєї колишньої співмешканки. На грунті неприязних відносин зав’язалася сварка. Розлючений хуліган здійснив кілька пострілів у бік своїх опонентів. На галас вискочив сусід подружжя і спробував зупинити озброєного зловмисника. Проте 44-річний місцевий мешканець став стріляти і в нього, а потім, вириваючись, вкусив чоловіка за палець.

У всіх трьох потерпілих медики діагностували вогнепальні поранення, у одного виявили відкушену фалангу пальця на лівій руці. Їх доставили до лікарняного закладу, де надали необхідну допомогу. Стан жертв скаженого хулігана медики оцінюють як задовільний.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Чоловіку, у минулому вже судимого за вчинення кримінальних правопорушень, загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Читайте також: Вранці у Котовську чоловік знайшов гранату у під’їзді житлового будинку