Політика
16 липня 2015
Українській владі необхідно залишатися єдиною на шляху реформ, - Нуланд
Також обговорювалися питання дотримання Україною тих зобов'язань, які вона взяла на себе у відповідності з мінськими домовленостями
news-image

Таку заяву під час свого виступу, який транслював телеканал "112 Україна", зробила помічниця держсекретаря США Вікторія Нуланд.

Нуланд розповіла, що зустрілася з рядом високопоставлених українських чиновників, в тому числі президентом Петром Порошенком і прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, зустрічі були плідними.

"Під час зустрічей ми говорили про вкрай велику важливість єдності між реформаторськими демократичними силами в Україні, про важливість необхідність постійних економічних реформ, щоб уникнути корупції всюди, де вона існує", - розповіла вона.

Також обговорювалися питання дотримання Україною тих зобов'язань, які вона взяла на себе у відповідності з мінськими домовленостями.

"Щоб не було ніяких помилок з боку України, а іншим сторонам можна було ставити питання, наскільки вони дотримуються. І Верховна Рада чітко крокує певними напрямами, мені буде дуже приємно після повернення додому повідомити про це", - розповіла вона.

Нагадаємо, що Верховна Рада України включила до порядку денного засідання і направила в Конституційний суд України (КСУ) проект змін до Конституції в частині децентралізації. За відповідне рішення проголосували 288 депутатів.