Події
17 липня 2015
У Києві батьки учнів захопили гімназію (ФОТО)
З 10 липня гімназія №75 Печерського району була заблокована та "захоплена" невідомими особами, які назвали себе батьками учнів.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу печерської райдержадміністрації, протягом тижня до робочого місця не могли потрапити ані педагоги, ані директор навчального закладу, навіть у супроводі із головою районної адміністрації Сергієм Мартинчуком та правоохоронцями.

Втім, батьки все ж пішли на перемовини та їх вимоги були почуті. 

Основна вимога невідомих осіб, це зміна керівництва Гімназії, через недовіру до проведеного відкритого конкурсу з призначення директора, - сказали у прес-службі Мартинчука. - 8 липня 2015 року наказом департаменту освіти КМДА на посаду директора гімназії призначена Бабіна-Косенко Оксана Іванівна. Але її до навчального закладу не пускали. 

 Сьогодні представники влади та правоохоронці після чергової невдалої спроби потрапити до стін навчального закладу, прийняли рішення нарешті надати змогу директору потрапити до робочого місця через злом дверей у присутності представників ЗМІ та при свідоцтві понятих.

Читайте також: У столиці водій маршрутки силою викинув жінку-пільговика з авто