Події
31 липня 2015
На Одещині чоловік у ДТП став підозрюваним та потерпілим в один день
Чоловік сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.
news-image

Як повідомили у Котовському МВ ГУМВС України в Одеській області, житель с. Новоселівка в один день став учасником двох ДТП: спочатку він на своєму автомобілі збив дитину, а згодом, повертаючись додому на автомобілі товариша, потрапив у ДТП у якості пасажира, передає  «Єдність».

У с. Новоселівка сталася дорожньо-транспортна пригода: 47-річний водій автомобіля ВАЗ на ґрунтовій дорозі збив 5-річного хлопчика. Дитину було негайно госпіталізовано до лікарні.

Проведене медичне обстеження водія показало, що чоловік сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння, що й стало однією з причин ДТП.

Крім того, міліціонери встановили, що керманич значно перевищив допустиму швидкість руху, - йдеться в повідомленні відомства.

Проте, негаразди чоловіка на цьому не закінчилися. Рівно за три години він знову став учасником ДТП.

Цей громадянин повертався додому на автомобілі свого товариша, який теж був на підпитку. Водій не впорався з керуванням, внаслідок чого сталося зіткнення двох автівок. Постраждало шестеро осіб, у тому числі, винуватець попереднього ДТП, - повідомив заступник начальника Котовського МВ Олексій Орєхов.

За обома фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: У ДТП за участю бойовика "ДНР" загинула відомий донецький акушер-гінеколог