Київ
31 липня 2015
Керівник київської патрульної поліції розповів, що спить по три-чотири години на добу
Олександр Фацевич згадав про перші дні роботи патрульної поліції.
news-image

Голові Департаменту патрульної поліції міста Києва Олександру Фацевичу вдається поспати не більше, ніж 3-4 години на добу. Про це він розповів в інтерв'ю Волинській газеті, передає  «Єдність».

Олександр Фацевич зазначив, що було складно з нуля, у стислі строки формувати нову патрульну службу, та ще й взірцеву.

Ми вчилися правильному спілкуванню, психологічній та фізичній витривалості. Здобували досвід поводження під час різного роду порушень. І не лише адміністративних, а й кримінальних. Буквально через тиждень після завершення навчань приступили до безпосереднього виконання обов’язків, – пригадує майор.

Згадуючи про перші дні роботи нової поліції, її керівник зазначає, що викликів надходило стільки, що патрулі працювали по 20 годин замість передбачених 12-ти. А йому, як керівнику вдається поспати лише три-чотири години на добу. Втім, Олександр Фацевич вважає нову роботу цікавою. 

І головне – ми вже бачимо реальний результат. Зокрема, з початком роботи нової патрульної служби зросла довіра киян до правоохоронців. Громадяни частіше почали за підтримкою звертатися до людей у погонах. Кращими стали показники розкриття злочинів «по гарячих слідах».

Звісно, без критики не обходиться. Десь вона об’єктивна, десь – не має підстав. Але всі зауваження беремо до уваги, аби виправдати ті сподівання, які покладають на нас і кияни, і міністр Арсен Аваков, - розповів керівник поліцейського патруля.

Читайте також: Згуладзе повідомила, скільки патрульних поліцейських було звільнено за перший місяць роботи