Події
4 серпня 2015
Бойовики прицільно обстріляли житлові квартали в Авдіївці
Вчора з 18 години вечора і до півночі противник продовжував обстріл українських позицій та мирних міст з озброєння, яке має бути відведено від лінії розмежування.
news-image

Як передає «Єдність» із посиланням на прес-центр АТО, найманці двічі обстріляли Авдіївку з 120-міліметрових мінометів. А з 22:10 і до півночі вели мінометний вогонь по районах цього міста, де взагалі немає сил АТО.

Снаряди потрапили у декілька будинків. 

Близько 23 години окупанти тричі з танків били по наших опорних пунктах в Пісках. Під вогнем артилерії калібру 152 міліметра о 20 годині виявилося селище Водяне. О 22:30 з 122-міліметрової артилерії і танків найманці били по Первомайському. Крім того, в 23:20 ворог з 120-міліметрових мінометів бив по мирних будівлям в селищі Дослідне", - сказали у прес-центрі.

На Артемівському напрямку близько півночі під вогнем ворожої артилерії виявилося селище Санжарівка. В районі Маріуполя окупанти стріляли по Старогнатівці з мінометів і артилерії калібру 152 міліметри.

Загалом, впродовж вчорашньої доби незаконні збройні формування 109 разів порушили режим припинення вогню.

Після півночі бойовики сконцентрували вогневу активність на Донецькому напрямку і били по селищах Дослідне, Водяне, Авдіївка, Мар'їнка.

Читайте також: ОБСЄ заявила про наявність російських десантників у Донбасі