Події
10 серпня 2015
Два одесити, залицяючись до дівчини, обікрали її
Молодики поцупили у дівчини гаманець, в якому були 10 тисяч 800 гривень.
news-image

Увійшовши в довіру до відпочивальниці в кафе, двоє молодиків поцупили у неї гроші та залишили заклад, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в Одеській області.

Подія сталася в одному з кафе на вулиці Василя Стуса приблизно о першій годині ночі. До адміністрації закладу звернулась дівчина та попросила викликати міліцію. Коли міліціонери прибули на місце виклику, одеситка розповіла, що кілька хвилин тому помітила, що в неї зник гаманець. За її словами, там була значна сума грошей – 10 тисяч 800 гривень, - йдеться в повідомленні відомства.

Потерпіла розповіла, що за кілька хвилин до зникнення гаманця познайомилася з молодиками, які почали до неї чіплятись.

У нас зав’язалася словесна перепалка, потім молодики почали штовхати один одного, після чого вийшли з кафе та пішли з закладу. Тільки тоді я помітила, що залишилась без гаманця, - повідомила дівчина.

Взявши потерпілу з собою, правоохоронці на міліцейському автомобілі розпочали пошуки невідомих. На автозаправці, розташованій неподалік, дівчина впізнала нових знайомих. Зловмисників було затримано. Ними виявились 43-річний та 28-річний місцеві жителі.

Свою провину чоловіки визнавати відмовились. Міліціонери охорони доставили учасників конфлікту до відділення міліції. Після з’ясування обставин події відносно правопорушників буде прийнято процесуальне рішення.

Читайте також: У Вінниці невідомі розстріляли автомобіль «Део» - МВС