Суспільство
10 серпня 2015
Плотницький заявив, що у Порошенка немає палива для успішного наступу
Глава "ЛНР" вважає, що українська влада не має "ні бажання, ні можливості для проведення успішної наступальної операції на Сході країни".
news-image

Порошенко на даний момент, у порівнянні з 2014 роком, не має ні бажання, ні можливості для проведення успішної наступальної операції на Сході України. Про це сьогодні на прес-конференції заявив глава "ЛНР" Ігор Плотницький, передає  «Єдність».

Якщо провести аналіз минулого року і нинішнього року, то на сьогоднішній день у Порошенка немає ні палива, ні бажання, ні можливості все це зробити, - зазначив Плотницький, проводячи паралель з серпнем 2014 року.
Якщо я правильно пам'ятаю, він навіть парад скасував. Тому сподіватися, що він останнє паливо зберіг для наступу - не вийде, - додав він.

При цьому Плотницький зазначив, що, у свою чергу, "ЛНР" "чітко дотримується Мінських домовленостей" і не планує ведення наступальних дій.

Ми не планували, але як мовиться в пісні "а якщо ворог ризикне перевірити наші сили" - будь ласка. У нас паливо є - нехай не сподіваються, - запевнив глава "республіки".
Читайте також: На думку бойовиків Україні не обійтися без їхнього вугілля