Суспільство
18 серпня 2015
Український богатир Вірастюк відвідав прикордонників під Маріуполем
Василь Вірастюк та Віктор Андрієнко завітали до прикордонників під Маріуполем.
news-image

Актор та режисер театру і кіно Віктор Андрієнко та всесвітньо відомий богатир Василь Вірастюк провели в зоні АТО творчий вечір, передає  «Єдність» із посиланням на прес-службу ДПС.

Перш за все, на зустріч запросили місцевих жителів та прикордонників Львівського загону, які несуть службу на лінії розмежування. Гості показали «охоронцям кордону» свою спільну роботу – фільм «Іван Сила». Стрічка розповідає про відомого українця Івана Фірцака, який був визнаний у 1928 році  найсильнішою людиною нашої планети.

На думку режисера Віктора Андрієнка, такі картини з одного боку дають нашим військовослужбовцям додаткову силу, з іншого – спонукають до патріотизму жителів східних областей.

Зустріч тривала декілька годин, під час якої жителі прилеглих до Маріуполя населених пунктів ніяк не хотіли відпускати поважних гостей. Та Віктор Андрієнко й Василь Вірастюк, пообіцявши ще приїхати, завітали у гості до прикордонників Львівщини.  Разом з «зеленими беретами» вони оглянули позиції прикордонників, побували на блокпостах та зробили спільні фотографії на пам’ять.

За словами Василя Вірастюка, військовослужбовців потрібно регулярно відвідувати, хлопці повинні знати і бачити, що ми їх пам`ятаємо та поважаємо, адже їм зараз доводиться нести нелегку службу на східних теренах України. 

Читайте також: Прикордонники виявили канал переміщення контрабандних сигарет до Угорщини (відео)