Київ
20 серпня 2015
Біля метро «Арсенальна» міліція оточила півсотні агресивно налаштованих молодиків
Щоб попередити ймовірні правопорушення, молодиків доставляють до органів внутрішніх справ Києва.
news-image

Як щойно повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, біля метро «Арсенальна» зібралася група агресивно налаштованих молодиків, передає   «Єдність».

Правоохоронці, які несуть службу з охорони громадського порядку в урядовому кварталі Києва, помітили групу із приблизно 50-ти осіб. Враховуючи вчорашні події у гідропарку і обґрунтовано підозрюючи, що серед молодиків можуть бути учасники нічної бійки між футбольними фанами, працівники міліції спробували дізнатись у агресивної компанії їхні наміри та мету перебування у середмісті.

Проте молодики при наближенні правоохоронців почали втікати, а відтак спустилися на платформу метро на станції «Арсенальна», - повідомляє прес-служба відомства.

Для того, щоб ніхто з пасажирів не постраждав, агресивну молодь взяли у кільце, а громадян попросили тимчасово не заходити на станцію і не спускатися на платформу.

У теперішній час молодиків поступово виводять з метро та будуть доставляти до районних управлінь. Працівники міліції встановлять особи доставлених та перевірять їхню причетність до вчорашніх подій.