Суспільство
2 вересня 2015
Тетяна Навка провела екскурсію для школярів (фото)
Тетяна Навка повернулася з весільної подорожі і виступила в ролі екскурсовода: фігуристка провела для школярів "Подорож по заряду".
news-image

Зарядье - найстаріший район Москви, де буде втілений в життя новий унікальний проект - "природний парк Зарядье", передає «Єдність».

З подробицями будівництва в День знань, 1 вересня, столичних школярів знайомили зіркові екскурсоводи. Одним з них і стала олімпійська чемпіонка, зовсім недавно зіграла весілля з прес-секретарем президента Дмитром Пєсковим.

Після медового місяця, який Навка і Пєсков провели в Італії, виглядає спортсменка прекрасно, а свіжий морська засмага їй дуже до лиця. А ось обручку Тетяни присутні побачити так і не змогли: мабуть, цю прикрасу фігуристка воліє залишати вдома.

Крім Тетяни екскурсії вели головний археолог Москви Леонід Кондрашев, а також автори концепції парку. У найближчі дні в цій ролі також виступлять Тіматі, співачка Нюша і її сестра - чемпіонка світу з синхронного плавання Марія Шурочкіна.

Всього з 1 по 6 вересня 2015 року планується провести близько 25 екскурсій, які відвідають, за попередньою оцінкою, понад 500 чоловік.