Події
3 вересня 2015
Громадянин України намагався перевезти велику кількість паспортів та інших документів до Криму (відео)
40-річний житель Херсона віз понад 20 різноманітних документів.
news-image

Учора прикордонники  відділу «Червоний Чабан» Херсонського загону спільно з працівниками митниці виявили велику кількість документів, які українець віз до тимчасово окупованої території АР Крим, передає  «Єдність» із посиланням на прес-службу ДПС.

Під час перевірки автомобіля «Хюндай», який прибув на виїзд з материкової України у контрольний пункт в’їзду/виїзду «Каланчак», у прикордонників виникли сумніви щодо правдивості заявлених водієм відомостей про характер вантажу в автомобілі.

В зв’язку з цим вони ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу. Підозри правоохоронців виявилися не марними.

Як показала перевірка, в автівці, а саме в багажнику серед речей, 40-річний житель Херсона віз 10 паспортів громадянина України для виїзду за кордон, 3 паспорта громадянина України, 3 посвідчення особи моряка, 1 диплом про освіту, переведений на англійську мову та завірений нотаріусом, 2 свідоцтва про народження, 1 копію свідоцтва про шлюб, 1 копію свідоцтва про народження, 1 копію картки фізичної особи – платника податків та 2 копії паспортів громадянина України.

Кому належать документи та з якою метою вони переміщувалися мешканцем Херсону – встановлюють правоохоронці. Громадянина України було затримано та передано співробітникам МВС.

Читайте також: За відмову від хабарів заохочено 66 прикордонників