Світ
3 вересня 2015
Марадона забажав, щоб його повінчав з нареченою Папа Римський
Весілля колишнього нападаючого і тренера збірної Аргентини з 24-річною Росіо Оливою пройде 13 грудня в Римі.
news-image

Колишній футболіст і тренер збірної Аргентини Дієго Марадона хоче, щоб Папа Римський Франциск повінчав його з нареченою. Про це повідомляє аргентинське видання Muy, передає  «Єдність».
Весілля 54-річного Марадони з 24-річною Росіо Оливою пройде 13 грудня в Римі. За даними близького до пари джерела, до весілля вже все готово.

Як відомо, Папа Римський Франциск - аргентинець і великий любитель футболу. Він - багаторічний прихильник клубу "Сан-Лоренсо".

При цьому до дня весілля Марадоні потрібно встигнути анулювати шлюб з першою дружиною Клаудією Вільяфанье, з якою він прожив чверть століття. Раніше Марадона звинуватив Вільяфанье у зникненні з його рахунків 80 млн песо (8,8 млн доларів). Претензії Марадони грунтувалися на результатах аудиторської перевірки.

Приватне розслідування кинуло підозри на колишню дружину спортсмена, яка нібито володіє нерухомістю на Майамі на суму майже 2 млн доларів. Їй також, ймовірно, належать рахунки в уругвайських банках, на яких зберігаються близько 3 млн доларів.

Читайте також: Марадона буде судитися з колишньою дружиною, яку звинувачує у крадіжці