Світ
4 вересня 2015
У Японії жінка отримала травму через шматок пластика в каві з McDonald's
Японка отримала порізи ротової порожнини.
news-image

Мешканка японського міста Хіраката (префектура Осака) отримала порізи ротової порожнини через шматки пластика, які потрапили у каву, що була куплена в ресторані американської мережі швидкого харчування McDonald's. Про це повідомляє агентство Кіодо, передає  «Єдність».
За даними компанії, жінка зробила замовлення у віконці "Макавто". Після того, як касир передав їй напій, вона відразу зробила ковток. Як згодом виявилося, у склянці з холодною кавою фраппе потрапили понад 10 шматків пластика. Жінка отримала кілька порізів ротової порожнини. Співробітники ресторану принесли їй вибачення і повернули гроші. Керівництво McDonald's вважає, що причиною інциденту могло стати попадання пластикової кришки в прилад для подрібнення льоду.
Численні порушення в ресторанах McDonald's по всій Японії були зафіксовані в минулому році і в січні цього року. Зокрема, в чизбургері, приготованому в місті Айдзу-Вакамацу (префектура Фукусіма), була виявлена ​​металева стружка. На початку січня компанія також повідомила про те, що в картоплі фрі в одному з її ресторанів в місті Осака влітку 2014 року виявився людський зуб. Раніше стало відомо про два випадки виявлення шматків пластмаси в курячих нагетсах в місті Місава (префектура Аоморі) і Токіо.
В результаті цих інцидентів McDonald's в Японії вперше за 11 років отримав збиток у розмірі $ 187 млн. Через втрату довіри споживачів компанія продовжує зазнавати труднощів із веденням бізнесу в Японії. За прогнозами експертів, рівень продажу навряд чи відновиться в найближчі роки.

Читайте також: Не було щастя, та нещастя допомогло: японський спекулянт добряче заробив у "чорний понеділок"