Війна
11 вересня 2015
Бійці отримають якісне військове взуття
Сучасні напівчеревики днями взують солдати передових сил оборони Маріуполя.
news-image

У прес-службі Міноборони стверджують, що це взуття раніше не мало аналогів в Україні. Черевики пошиті з використання надсучасних технологій виробництва, і не йдуть у порівняння з тими "кирзачами" з пластмасовою підошвою, що взувають зараз деякі вояки, пише «Єдність».

"В комплекті до них ідуть запасні стельки, набір для чищення та шнурки. Чи не вперше до коробки з взуттям додається ще спеціальна інструкція з використання та догляду за взуттям", - повідомили на сторінці Міноборони у соціальній мережі.

Вояки, які вже приміряли новеньке взуття, відмічають, що з першого погляду вони кволі і неначе "для параду", але на міцність виявились дуже витривалими. Ноги в них не промокають, а міцна основа запобігає забоям під час перешкод.
Солдати кажуть, що, як ведеться, очікували, що надто красиве взуття дуже швидко зіпсується. Але витривалість доведено, бійці задоволені.

"Я отримав своє взуття на параді в Києві. Тепер у взутті, яким я йшов по Хрещатику, бігаю по передовій Маріупольської оборони. І дуже задоволений своїм взуттям. Дякую і розробникам, і постачальникам, - поділився враженнями матрос Стас Славкородський.