Політика
14 вересня 2015
Тимошенко вважає, що уряд треба відправити у відставку
Лідерка "Батьківщини" зазначає, що в коаліції рішення приймають лише сім осіб.
news-image

Юлія Тимошенко виступила з заявою про відставку діючого уряду, який називає корумпованим і непрофесійним, пише «Єдність». Лідерка партії "Батьківщина" відзначила, що засідання коаліції проводяться у розріз з будь-якими законними нормами.

«Зараз створено раду з семи осіб, куди входить президент України, прем'єр, секретар РНБО, міністр внутрішніх справ, лідер фракції БПП Юрій Луценко, туди входить, по-моєму, Ложкін, якщо я не помиляюся», — сказала Тимошенко.

Втім, сьому особу очільниця БЮТу не назвала. Однак, підкреслила, що подібне беззаконня може увігнати усю країну у хаос. Тому її партія вже на цьому тижні вимагатиме звітності щодо тарифів на газ і цін на тепло для тих, у кого не встановлено лічильники. Особливу увагу вона обіцяє приділити голосуванню законопроекту про зниження ренти на газ.

Тимошенко виставила ультиматум: якщо її вимоги не будуть виконані, її однопартійці не голосуватимуть за жодні закони, окрім соціальних. Вона також зазначила, що з коаліції "Батьківщина" виходити не буде, але зміни парламенту вимагатиме.