Суспільство
21 вересня 2015
18-річна мешканка Запорізької області познайомилася зі своїм убивцею в соцмережах
Знайомство у соціальній мережі з раніше засудженим молодиком стало фатальним для 18-річної мешканки Кам’янсько-Дніпровського району.
news-image

Вранці 18 вересня мешканка с. Велика Знам’янка звернулася до міліції та повідомила, що поблизу місцевої аптеки знайшла тіло жінки з ознаками насильницької смерті, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України  в Запорізькій області.

Подію внесли до ЄРДР за ознаками ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Було встановлено особу загиблої – місцевої 18-річної мешканки. Правоохоронці розпочали комплекс заходів по встановленню та затриманню зловмисника.

Щоб вирішити це непросте завдання, міліціонерам знадобилося менше доби. З’ясувалося, що за кілька днів до загибелі в одній із соціальних мереж дівчина познайомилася із 23-річним мешканцем Кам’янки-Дніпровської. Свою судимість за крадіжку та шахрайство парубок, звісно, перед новою знайомою не афішував. Як і те, що лише у минулому році повернувся з місць позбавлення волі. Після нетривалої переписки вирішили познайомитися особисто. Домовилися про зустріч, - повідомляє прес-служба.

Але очне знайомство, яке відбулося ввечері 17 вересня, стало для дівчини фатальним: у ході виниклої сварки молодик вбив свою нову знайому. Прикидав тіло сухим хмизом і на таксі повернувся додому.

Наразі зловмисникові повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої йому статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічним ув’язненням. Триває досудове розслідування.   

Читайте також: У Києві іноземець під час допиту намагався придушити жінку-правоохоронця