Шоу-біз та культура
23 вересня 2015
Плюс один: Анджеліна Джолі та Бред Пітт усиновлять біженця з Сирії
Незабаром в сім'ї Анджеліни Джолі та Бреда Пітта стане на одну людину більше: актори готуються до усиновлення маленького біженця.
news-image

Згідно з даними закордонного видання RadarOnline, Джолі намагалася умовити чоловіка прийняти трьох сирійських братів-сиріт, яких вона зустріла під час однієї зі своїх поїздок у табір для біженців, передає «Єдність»

Один з хлопчиків розповів зірці, що їхня мати загинула під час бомбардування, а батька забрали військові. Однак Пітт відмовив Джолі, оскільки ідея коханої йому абсолютно не сподобалася:

"Виховувати дев'ятьох дітей замість шістьох - надто для нього. Бред не був упевнений в тому, як це вплине на вже наявних у них дітей. Анджеліна не стала сперечатися - вона зрозуміла, що це не спрацює", - поділилося джерело з оточення зоряної пари.

Правда, прийняти в сім'ю одну дитину Бред все-таки погодився, але усиновлення - довгий і досить складний процес. Про що розповів той самий інсайдер:

"Процес усиновлення виявився дуже довгим. І потрібно ще щонайменше чотири-п'ять місяців, перш ніж дитину можна буде привезти в США."