Політика
23 вересня 2015
"Я ніколи не брав участь у виборах і не думав, що мені колись доведеться це робити", - Боровик
Кандидат у мери Одеси обіцяє бути чесним і відкритим з виборцями.
news-image

Саша Боровик, радник губернатора Одеської області Михаїла Саакашвілі, прокоментував свої наміри стати мером курортної Одеси. Мотиви свого вчинку він оприлюднив у дописі на своїй сторінці у мережі Facebook, пише «Єдність».

"Одеса особливе місто в країні і в моєму житті. Тут, на Молдаванці, я провів частину свого дитинства. Тут близько 20 років живуть мої батьки. Я чув, що в місті є церква побудована моїм прадідом і на Таїровському поховані мої бабусі, які брали участь в Одеському підпіллі під час війни", - написав Боровик.

Чиновник зазначив, що не вступав у БПП, але вдячний за те, що саме його кандидатуру обрали на цю високу посаду. Він жодного разу не брав участі у виборах, навіть не думав, що доведеться, але як частина хорошої команди, вирішив спробувати свої сили. У своїй програмі впевнений, адже поряд надійні помічники.

"Волонтери, які працювали зі мною ці місяці зараз формують штаб. Ми будуємо програму на базі доктрини, розвиненої нашою адміністрацією - нульова толеранция до корупції, де-бюрократизація, створення робочих місць і розвиток інфраструктури", - додав Боровик.

Радник губернатора зазначив, що у всьому приклад братиме зі свого керівника Михаїла Саакашвілі. І обіцяє людям бути чесним й відкритим для пропозицій.

"Це буде дуже складна і цікава компанія. Я обіцяю залишатися чесним, не йти в популізм і бути у всьому професійним", - завершив Саша Боровик свій допис у соціальній мережі.