Політика
27 вересня 2015
Нардеп Володимир Парасюк опублікував офіційне спростування щодо сутичок на Луганщині
Деякі джерела стверджували, що там він нібито побився з керівником Луганської міліції Анатолієм Науменком.
news-image

26 вересня у деяких ЗМІ країни з'явилась інформація, що народний депутат Володимир Парасюк вчинив бійку з керівником Луганської міліції Анатолієм Науменком. Однак прес-служба нардепа надала офіційне спростування щодо інциденту, повідомляє «Єдність».

За інформацією повідомлення, сварка між чоловіками справді сталася. Причиною її стало те, що на виїзному засіданні комітету з питань запобігання та протидії корупції Парасюк разом з іншими депутатами оприлюднив злочинні факти контрабанди й хабарництва у лавах місцевої міліції. Мовляв, причетний до цього й очільник Анатолій Науменко. 

"У нас є відеодокази, які засвідчують, що бійки не було, а та частина відео, яку розміщують інтернет-видання є вирваною з контексту. Насправді між нардепом та міліціянтом відбулася лише словесна перепалка. Підтвердити цю інформацію можуть свідки: народні депутати й присутні там громадські активісти", йдеться у повідомленні прес-служби.

Представники нардепа стверджують, що розповсюдження неправдивої інформації відбувається навмисне. Ці дії вони називають провокацією опонента Анатолія Науменка.