Війна
30 вересня 2015
Тимчук: В зоні АТО ситуація загострюється, активізувались ДРГ бойовиків
До Донецька прибуло 800 військовослужбовців ЗС РФ.
news-image

Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook,  передає «Єдність».

На нараді командного складу так званого 1 АК «ДНР», командири незаконних збройних формувань отримали вказівку активізувати роботу снайперських груп. Пріоритетні цілі терористів – командний склад ЗСУ та розвідгрупи, – пише Тимчук.

Між н.п. Троїцьке і Миронівське на позиціях сил АТО бойовики вели обстріли з великокаліберних кулеметів і АГС-17, прикриваючи роботу групи снайперів. Також виявляє активність група снайперів бойовиків, що оперує в районі н.п. Мар’їнка.

Тимчук додає, що кілька піхотних груп супротивника ведуть роботи з розмінування і оновленню мінних загороджень в нейтральній смузі від н.п. Гранітне до н.п. Миколаївка. 

Також він повідомляє, що батальйони противника доукомплектовуються за рахунок новоприбулих російських військових.

Здійснюється перегрупування незаконних збройних формувань, дислокованих в районі Спартака, Куйбишевського та Київського районів м.Донецька. Два підрозділи батальйонного рівня чисельністю до 450 осіб виведені з першої лінії на доукомплектування, передові позиції утримують зведені тактичні групи. Доукомплектування всіх бандформувань на даних ділянках відбувається за рахунок прибулих в Донецьк 800 військовослужбовців ЗС РФ, - зазначає Тимчук.
Читайте також: Тимчук: "Гвардія ДНР" розформовується, російських військових відправляють до Сирії