Резонанс
1 жовтня 2015
Мністерство оборони Росії оприлюднило відео нічних авіаударів у Сирії (відео)
У відомстві повідомляють про те, що російська авіація завдала ударів по 4 об'єктах «Ісламської держави» на території Сирії.
news-image

Вночі російська авіація завдала ударів по 4 об'єктах «Ісламської держави» на території Сирії. Здійснено 8 самолетовилетов Су-24М і Су-25. Про це повідомили у Міністерстві оборони Росії, передає  «Єдність».

Знищені штаб терористичних формувань та склад боєприпасів у районі Ідліб, а також трирівневий укріплений командний пункт бойовиків в районі н.п. ХАМА.

У результаті прямого попадання авіабомби повністю знищений завод з підготовки машин до вибуху на північ від міста Хомс. Всі удари російської авіації узгоджуються з керівництвом сирійської армії, для чого на авіабазі «Хмеймім» розгорнута оперативна група Міноборони Сирійської Арабської Республіки, - йдеться в повідомленні відомства.

Також зазначається, що для отримання достовірної інформації про місцезнаходження терористів і результатах вогневого ураження "активно задіюються засоби космічної розвідки і безпілотні літальні апарати".

Читайте також: У МЗС України стурбовані схваленням постанови про використання Збройних Сил Росії за межами держави