Політика
1 жовтня 2015
Депутата Верховної Ради шокувала критика європейської ініціативи
Свою думку стосовно появи дитячої кімнати у стінах Верховної Ради висловила народний депутат Ірина Геращенко.
news-image

Депутатка говорить, що шокована критикою цієї ініціативи, яка йде в тому числі від цілком прогресивних колежанок і журналістів, повідомляє «Єдність»

"Так дивно, коли всі захоплюються пеленальними столиками в туалетах Європарламенту і депутатками, що тягають в кенгурушках немовлят на особисті голосування десь там в італійському сенаті. І при цьому розгортають справжню травлю проти тих українських депутаток, які насправді пропонують впровадити те саме в Україні", - зазначила на своїй сторінці у Фейсбуці Ірина Геращенко.

Народна обраниця зауважила, що обладнати дитячу кімнату у Верховній Раді просять уже понад 5 років, адже часто жінки-депутатки під час своєї каденції очікували дитину і мали поєднувати роботу і материнство. Відтак, дітей доводилось годувати та пеленати у автомобілях, парках та на лавочках. 

"Я підтримую рішення Гройсмана і вважаю, що всі нормальні установи так само мають дружньо, а не зі скепсисом чи зневагою ставитися до своїх співробітниць - молодих мам. Від цього всі тільки виграють", - заявила Геращенко.