Події
16 жовтня 2015
Одеська митниця отримає нового керівника – Юлію Марушевську - Порошенко
Глава держави також зазначив, що в Одесі незабаром відкриється новий митний термінал.
news-image

Керівником Одеської митниці стане нинішній заступник голови облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі Юлія Марушевська. Про це сьогодні в Одесі на відкритті центру з надання адміністративних послуг заявив президент України Петро Порошенко, передає «Єдність» із посиланням на Zn.ua.

В Одесу повертається вантажопотік. Одеська митниця отримає нового керівника – Юлію Марушевську. Вітаю! − сказав президент.

Глава держави зазначив, що адміністрація морських портів України спільно з приватнми інвесторами профінансує будівництво нового митного терміналу в Одесі.

Голова ОДА Михайло Саакашвілі додав, що термінал буде збудовано за три-чотири місяці, і він відповідатиме сучасним вимогам.

Коментуючи призначення Марушевської, Саакашвілі додав:

Дякуючи Богові, в неї немає професійної митної освіти. Освіта митника - це освіта здирника.

Юлія Марушевська з липня 2015 року займає посаду виконувача обов'язків заступника, а з вересня 2015 – заступника голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі.

Марушевська є активістом Евромайдана і автором популярного ролика "I am Ukrainian", що зібрав понад 8,5 мільйонів переглядів на Youtube. У 2012 році вона закінчила філологічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка, у 2015 – вивчала політичні науки та державне управління в Стенфорді.

Читайте також: Президент в Одесі взяв участь у відкритті сучасного Центру обслуговування громадян