Спорт
18 жовтня 2015
Роналду став кращим бомбардиром в історії «Реала»
Він найперший з "королів" футбола.
news-image

Португальський нападник «Реала» забив черговий гол і тепер уже точно став кращим снайпером в історії «Королівського клубу», повідомляє «Єдність».

У грі 8-го туру Примери з «Леванте» Кріштіану Роналду забив черговий м'яч за «Реал» і офіційно став кращим снайпером в історії «Королівського клубу». Португалець обійшов легендарного Рауля - тепер на його рахунку 324 точних удари. Втім, у самому «Реалі» Роналду оголосили володарем бомбардирського рекорду ще 1 жовтня після попереднього його голу. Вся справа в тому, що в Мадриді записали на рахунок нападника м'яч з матчу з «Реалом Сосьєдад» в 2010 році, автором якого став, за версією ліги, захисник Пепе. Як би там не було, тепер факт першості Роналду незаперечний. Кріштіану - на вершині, яку намагалися підкорити його попередники.

«Роналду просто неймовірний, за останні шість років він забиває в середньому більше 50 голів за сезон. А адже забити навіть 20 голів достатньо важко. Я дуже задоволений своєю кар'єрою, але у Роналду багато чого попереду, він ще багато чого виграє. Він здатний продовжувати штампувати голи і допомагати команді перемагати », - сказав Рауль коментуючи той факт, що Роналду побив його рекорд в« Реалі ».