Суспільство
22 жовтня 2015
Корбан, він же - "Маршал Гречка" присвоїв військові звання своїм опонентам
Геннадій Корбан вирішив пожартувати над роздачею передвиборчих продуктових наборів.
news-image

Кандидат у мери Києва Геннадій Корбан вирішив із гумором підійти до улюбленого зайняття всіх кандидатів під час передвиборчого процесу - роздачі продовольчих наборів громадянам. На своїй сторінці у Фейсбуці він "присвоїв" воїнські звання деяким з учасників передвиборчих перегонів, передає «Єдність».

Одного разу Головнокомандувач присвоїв мені військове звання - Маршал Гречка. Насправді, тоді багато хто звинуватив мене в роздачі соціальної допомоги під час виборів на двісті п'ятому окрузі в Чернігові. Я прийняв критику і вирішив не наступати на ті ж граблі. А багато з тих, хто мене звинувачував - самі потрапили в цей капкан.

У зв'язку з цим я, як Маршал, прийняв рішення за традицією привласнити чергові військові звання деяким політикам, які відзначилися в цій продуктовій гонці, - написав Геннадій Корбан.

Таким чином, від "Маршала Гречки"  за роздачу передвиборчих харчів Олександр Вилкул отримав військове звання єфрейтора, Сергій Березенко - поручика, а  В'ячеслав Соболєв став "Штабс-капітаном Обжорою".