Політика
23 жовтня 2015
На Дніпропетровщині кандидат в мери відстрілювався від людей, які жбурляли в нього яйцями (відео)
Пригода сталася у місті Дніпродзержинську.
news-image

У місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області кандидат на посаду мера міста від партії "Наш край" Ігор Лісничий відкрив вогонь по виборцях під час зустрічі, повідомляє «Єдність» з посиланням на видання "Наш репортер".

Містяни зафільмували на відео, як 22 жовтня під час зустрічі кандидата Лісничого з виборцями на території колишнього радгоспу "Дзержинець" по вулиці Механізаторів, 19, чоловіки почали жбурляти у нього яйцями і якоюсь сумішшю, схожою на борошно. Свідки події стверджують, що люди з самого початку були не раді зустрічі, вигукували "Ганьба!". Втім, коли полетіли яйця, охоронці кандидата почали стріляти по людях з травматичної зброї. Ветерана АТО Петра Кенігіна вони затримали. За попередньою інформацією, напад на Лісничого здійснили представники "Правого сектору". Втім, вони спростовують такі данні.

 «Правий сектор» в цих виборах не бере участь, нікого не підтримує і ні з ким не бореться, - заявив активіст "ПС" Аскольд Можейко. - Навіть з Лісничим, якого ми вважаємо одним з найодіозніших кандидатів. Ніяких акцій ми проти нього не проводили - він все бреше". 

 Обставини інциденту зараз з'ясовують правоохоронні органи. Від них коментарів поки не надходило. Але справа викликала у Дніпродзержинську суспільний резонанс.