Події
27 жовтня 2015
В Одесі начальник міліції у вигляді безхатченка перевіряв підлеглих
Начальник Управління внутрішньої безпеки Одеської області Костянтин Мчедлішвілі вирішив перевірити одеських міліціонерів на сумлінність і, переодягнувшись у безхатчетка, відправився в одне з відділень міліції.
news-image

Як написав на своїй сторінці в соцмережі його близький друг Бачо Корчилава, Мчедлішвілі "відкопав десь в гардеробі старий спортивний костюм, якісь зовсім стоптані туфлі, невідь презентабельну шапку, яку натягнув на очі", і пішов у міліцію, передає «Єдність».

Зайшовши до чергової частини, він почав жалібно розповідати, що у нього вкрали паспорт, і він хоче подати заяву. А чергові людини бомжуватого вигляду вирішили прогнати, - написав Бачо.

Коли начальник УВБ зрозумів, що його почнуть виганяти, то дістав посвідчення і представився.

"Як сказав Коте, після цього він біг за ними кілометр і запевняв, що вони повинні повернутися на своє робоче місце ... Злякалися хлопці", - підсумував Корчилава.

Сам Костянтин Мчедлішвілі розповів "Сегодня", що несумлінні міліціонери поки отримали лише усне попередження.

Громадяни платять податки, а міліція з цих податків отримує зарплату. Міліція - це сервіс, і громадяни, приходячи до правоохоронців, повинні відчувати себе комфортно. У нас же - все навпаки, і міліція намагається позбутися заявників. А коли до них приходить незаможний людина, намагаються видворити його, адже для них це тільки покидьки. Міліція повинна звертатися до громадян з посмішкою, як у банку - аби ви щось попросили ", - пояснив нам Мчедлішвілі причину свого вчинку.

І попередив, що наступного разу міліціянтам вже просто так не зійде з рук. 

Читайте також: Імператор Палпатін із "Зоряних війн" пройшов у міськраду Одеси