Політика
31 жовтня 2015
Я сьогодні бачив очі людей, як на Євромайдані, - Соболєв
Нардеп розповів про поїздку Автомайдану до маєтку Президента.
news-image

Народний депутат від партії "Самопоміч" Єгор Соболєв 31 жовтня брав участь разом з Автомайданом та батальйоном "Донбас" у акції протесту, яка пройшла під парканом маєтку Президента України Петра Порошенка. Про це він повідомив у своєму Facebook, передає «Єдність».

Соболєв зазначив, що не думав навіть про провокації від глави держави, які очікували на учасників пікету по дорозі. Двічі їм перегороджували дорогу якісь невідомі, яких нардеп назвав "антимітингом". Одного разу нібито це виявились військові батальйону "Миротворець". За словами, з провокаторами обидва рази довелось домовитися, уникнувши загострення ситуації. Втім Соболєв звинуватив Президента у штучному створенні ситуації, яка могла призвести до кровопролиття. І, мовляв, лише врівноваженість активістів та мітингувальників забезпечила цій ситуації мирне розв'язання.

"Я сьогодні бачив очі людей, як на Євромайдані. І я хочу ще раз попросити Президента, Прем'єра, багатьох колег по Парламенту зрозуміти одну важливу річ. Цьому суспільству можна допомогти зробити гарну державу, але йому неможливо завадити"- наголосив Соболєв у своєму дописі.

Нардеп підкреслив, що Порошенко зобов'язаний звільнити усіх корупціонерів часів Януковича. Адже саме ця вимога стала причиною пікету президентського маєтку.

"Я прошу Петра Порошенка усвідомити: коли до тебе приїжджає Автомайдан, наступна зупинка - Ростов", - резюмував Єгор Соболєв.