Події
3 листопада 2015
Стюардеса літака, що розбився: "Це рулетка - долетиш ти чи ні"
Стюардеса розказала всю правду про катастрофу літака.
news-image

Стюардеса компанії "Когалимавіва", якій належав літак Airbus А321, що розбився над Єгиптом, розказала всю правду про трагедію та про стан літаків цієї компанії, повідомляє «Єдність». Дівчина дала інтерв'ю "Комсомольській правді", навмисне змінивши своє ім'я.

Дівчина стверджує, що вже звільнилася з роботи, хоча "Когалимавіва" заборгувала їй 100 тисяч рублів заробітної плати. Вона вже не сподівається, що їх отримає, каже, що життя безцінне, залишитися живою - це головне. Колишня стюардеса стверджує, що всі літаки компанії в жахливому стані. Вона назвала це справжньою рулеткою долетить літак чи ні.

Дівчина розповіла, що п'ять днів тому літала тим же рейсом, що й літак, який розбився. Також вона пам'ятає, як нещодавно у цього літака почалися технічні проблеми. Її подруга, також стюардеса, розказувала їй, як весь екіпаж літака розсилав рідним прощальні смс-повідомлення, бо вже не сподівалися, що зможуть долетіти.

У жителів Росії почалася справжня паніка, вони масово повертають авіаквитки та відмовляються від уже передплачених турів до Єгипту.

Нагадаємо, що вже є перші висновки щодо катастрофи літака