Політика
12 листопада 2015
Парасюку надійшло дві повістки до Генпрокуратури
З обох справ вже відкрито кримінальні провадження.
news-image

Позафракційному народному депутату та екс-сотнику Майдана Володимиру Парасюку надійшло вже дві повістки до Генпрокуратури за двома кримінальними провадженнями. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна", передає «Є!».

«На даний момент у мене є дві повістки, за якими мене викликають до ГПУ по двох справах», - сказав він і додав, що його викликають до ГПУ, як свідка.

Перший виклик стосується сутички під час судового слідства у справі лідера "УКРОПа" Геннадія Корбана, зазначив нардеп. Він наголошує, що певен: ця справа надовго не затягнеться, бо насправді масштабної бійки там не було. Але інша справа набагато серйозніша, підкреслив Парасюк.

«Це сталося у Львівській області. До мене звернувся голова одного з лісгоспів про те, що зараз, на даний момент, один зі слідчих львівського управління СБУ веде незаконні слідчі дії в лісі і при цьому вимагає хабар », - сказав він.

Парасюк розповів, що справа стосується незаконної вирубки лісу у Львівській області, яку вчиняв колишній керівник, але усі огріхи вирішив списати на нового очільника. Нардеп вирішив встановити справедливість й відвіз порушника у Львівське управління СБУ, в кабінет генерала Андрейчука. Злочинця обіцяли покарати, але тепер обернули справу іншим чином, й самого Парасюка звинувачують у викраденні людини.

"У даний момент я дізнався, що насправді сталося. Цей генерал Андрейчук відправив слідчого СБУ, щоб він реально підтасував справу щодо лісгоспу, щоб прикрити попереднього керівника, який працював за часів Януковича », - резюмував він.