Події
16 листопада 2015
Російський найманець закликав "зачистити бездарів" Плотницького та Захарченка
Громадянин Росії Євген Сергеєв, який з початку війни приїхав до України та воює проти ЗСУ, вирішив виступити проти ватажків терористичних "республік".
news-image

Як повідомляє «Є!», за словами бойовика, він вже готовий воювати проти лідерів самопроголошених "ЛНР" та "ДНР".

Терорист написав на своїй сторінці у соцмережі, що два місяці працював у "народній поліції" та зіткнувся з тим, що керівники бойовиків направляли людей на бої зі своїми поплічниками, щоб відвойовувати кошти, що виділяються на утримання та забезпечення.

Бойовик розповів, що в "ЛДНР" процвітає паперова тяганина, хамство, неприховане презирство і зневага до рядовим, а також неприкрите злодійство. І поки ідейні воюють на передовій, вищі військові чини отримують наближені до влади юнаки, які ніколи не бували в боях.

Сталін не дозволив би так розкладати свою армію, а ось Плотницький з Захарченко дозволяють. Ось з них особисто і з їх підручних і треба починати очищення. А потім вже поставити в стійку "струнко" і відправити на підвал і всіх інших повій, злодіїв і нездар у привласнених ними золотих офіцерських знаках відмінності, - закликав бойовик. - "Республіками" повинні керувати інші люди".
Читайте також: Диверсанти з "ЛНР" зазнали втрат при спробі прориву під Новотошківським