Події
17 листопада 2015
Російським авіакомпаніям заборонили залучати іноземців до обслуговування літаків
Російські авіакомпанії отримали рекомендацію не допускати іноземців за кордоном до обслуговування літаків.
news-image

Таке повідомило «Інтерфаксу» джерело в одній з авіакомпаній, передає «Є!».

Уточнюється, що рекомендація стосується аеропортів 47 країн, де компаніям запропонували посилити заходи безпеки, у тому числі мати достатні запаси російського сухого харчування та питної води на борту літаків. При цьому мова йде як про регулярні транзитних, так і про чартерні рейси.

Рекомендація поширюється на аеропорти Австрії, Алжиру, Албанії, Азербайджану, Афганістану, Бангладеш, Болгарії, Великобританії, Німеччини, Греції, Єгипту, Індонезії, Іспанії, Італії, Індії, Іраку, Ірану, Казахстану, Киргизії, Кіпру, Кувейту, Лівії, Лівану, Марокко, Малайзії, Македонії, Молдавії, М'янми, Об'єднаних Арабських Еміратів, Пакистану, Португалії, Румунії, Саудівської Аравії, Сирії, США, Судану, Таїланду, Таджикистану, Туркменістану, Туреччини, Тунісу, Франції, Філіппін, Чорногорії, Уганди, Узбекистану та Шрі-Ланки.

Крім того, компаніям запропонували посилити екіпажі суден співробітниками служб авіаційної безпеки.

Нагадаємо, раніше 17 листопада директор ФСБ Олександр Бортніков оголосив, що на борту російського А321 стався теракт, в результаті якого літак зазнав аварії, а всі 224 знаходилися на борту людини загинули.

Читайте також: Путін обіцяє $ 50 млн за інформацію про організаторів теракту на борту А321