Шоу-біз та культура
25 листопада 2015
Екс-чоловік влаштував для Жанни Бадоєвої весілля(фото)
Телеведуча стала героїнею власного телешоу.
news-image

Телеведуча Жанна Бадоєва, відома за такими шоу, як «Орел і решка» і «Битва салонів», впродовж цілого сезону телепроекту «#Жаннапожени» допомагала закоханим парам влаштовувати приголомшливої ​​краси весільні церемонії. І ось нарешті настав час провідною опинитися на місці героїв телешоу, повідомляє «Є!».

Річ у тім, що рік тому, 22 листопада 2014 року, Жанна вийшла заміж за Василя Мельничина, проте влаштувати пишне, казкову і романтичну церемонію на Сардинії зважилися тільки зараз - в рамках проекту «#Жаннапожени». А організацію урочистості творці проекту довірили її екс-чоловіку Алану Бадоєву, відомому режисеру і продюсеру.

«Я щиро хочу, щоб у цієї чудової пари все відбулося. Це така радість, коли твоя найкраща подруга і людина, яку ти любиш завжди, у що б то не стало, знаходить своє щастя », - поділився Алан, який тимчасово зайняв пост Жанни у проекті «# Жаннапожени».

Безумовно, завдання перед Бадоєвим стояло непросте - це вже третє за рахунком весілля Жанни, і, як зізналася сама телеведуча, здивувати її досить складно.

"Оскільки весілля втретє, я навіть уявити собі не можу, в якій сукні я повинна виходити заміж. Я не можу зрозуміти, що це взагалі повинно бути: костюм, червоне плаття, зелене, чорне плаття - чому ні", - каже Жанна Бадоєва.

Своє вбрання для церемонії телеведуча побачила тільки вранці в день урочистості й, схоже, залишилася від нього у захваті. Крім вибору сукні Алан Бадоєв, як ведучий програми, займався організацією парубочого і дівич-вечора, готував секретні завдання для нареченого і нареченої, застосовуючи всю свою вигадку і фантазію. І, нарешті, власноруч відвів Жанну до вівтаря.