Україна
27 листопада 2015
Заблукавших російських солдат відправили додому (відео)
Вони запевнили, що випадково зійшли з потяга.
news-image

Суд виніс рішення після допиту відпустити додому двох солдатів російської армії, які начебто випадково опинилися на території України. Про це повідомляє ICTV, передає «Є!».

Як повідомив керівник прес-служби внутрішніх військ МВС Росії Василь Панченков, двоє російських військових вирушили на поїзді на збори в гірничо-навчальний центр у Краснодарському краї. Вони вийшли на станції Черткове й, за їх словами, у зв'язку з несприятливими погодними умовами потрапили у селище Милове Луганської області.

"Військовослужбовці ненавмисно перетнули кордон, були без зброї і не знали, що знаходяться в зоні суміжної держави. Над ними в Україні вже пройшов суд, вони отримали судову постанову про адміністративне правопорушення у зв'язку з переходом кордону, в даний час вони передані російським прикордонникам", - сказав Панченков.

Російські військові були затримані українськими прикордонниками 26 листопада. Вони запевняли, що прямують у Армавір, де складатимуть іспити. Берети темно-зеленого кольору, які були зафіксовані на порушниках кордону, в Росії носять військовослужбовці розвідувальних підрозділів внутрішніх військ МВС.