Світ
28 листопада 2015
Розстрілювати російський літак нікому не дозволено, - прес-секретар Кремля
Пєсков наголосив, що виклик Росії кинутий безпрецедентний.
news-image

Пресс-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, кажучи про інцидент з Су-24, заявив, що розстрілювати російський літак нікому не дозволено. Про це він повідомив в інтерв'ю ведучому програми «Вести в субботу» Сергію Брильову, відповідаючи на відповідне питання, повідомляє «Є!» з посиланням на російські ЗМІ.

«Зараз, коли не було ніякого вторгнення, ось так зрадницьки розстрілювати в хвіст російський літак нікому не дозволено», - сказав Пєсков.

Пєсков також порівняв з театром абсурду заяви Анкари про те, що Росія може готувати акти агресії, після того як турецькі ВПС збили російський фронтовий бомбардувальник Су-24 в небі над Сирією.

«Це такий якийсь театр абсурду. Але вчора президент Росії сказав, що все, що пов'язано з президентом Туреччини, це, швидше, питання турецьких виборців, це нас не стосується », - сказав прес-секретар Кремля.

Він зазначив, що турецько-російські стосунки вже ніколи не будуть такими, як раніше.

"Президент мобілізований, мобілізований максимально, мобілізований до того рівня, якого вимагають обставини. Обставини безпрецедентні, виклик Росії кинутий безпрецедентний. І звідси, власне, реакція відповідає цій загрозі", - сказав Пєсков.